«Μέρα μεσημέρι, Πακιστανός άνοιξε τη πόρτα, με αγκωνιά στο μάτι, μου άρπαξε το τσαντάκι με €250 τα ενοίκια του ΤΑΧΙ και τη ΔΕΗ»

Επαγγελματίας αυτοκινητιστής, καταγγέλλει την ληστεία σε βάρος του στο κέντρο της Αθήνας από Πακιστανό, ο  οποίος του κατάφερε χτύπημα με τον αγκώνα στο μάτι και του άρπαξε τις εισπράξεις

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/04) ο κύρος Ηλίας Δ. βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας σε κούρσα. Κατά την αναμονή δέχθηκε επίθεση από Πακιστανό, με το δράστη να του αρπάζει τσαντάκι με χρήματα τα οποία προόριζε για την κάλυψη πάγιων υποχρεώσεών του.
Όπως περιγράφει ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής, «Μέρα μεσημέρι μέσα στη Μενάνδρου με λήστεψαν. Αποβίβασα γυναίκα αλλοδαπή, με πλήρωσε €3.50 και έβαζα τα ψιλά στην κερματοθήκη- τσαντάκι. Καθώς μπροστά μου ήταν δεκάδες άνθρωποι που κυκλοφορούσαν στη μέση του δρόμου και περίμενα να ξεκινήσω, ένας Πακιστανός νεαρός άνοιξε τη πόρτα του συνοδηγού κι εγώ νόμιζα ότι ήταν πελάτης και πήγα να του πω να κάτσει πίσω, μου έδωσε μια αγκωνιά και με πέτυχε στο μάτι.  Μου άρπαξε το τσαντάκι απ’ τα χέρια κυριολεκτικά κι έφυγε πλουσιότερος κατά €250, μια που είχα μαζί μου και τα ενοίκια του ΤΑΧΙ και την ΔΕΗ που και τα δύο θα τα πλήρωνα αύριο.. .Δεν τους θέλω αυτούς εδώ. Τους πληρώνω ως τώρα πάρα πολλά λεφτά, χωρίς να τους έχω πειράξει ποτέ… Δουλεύω ατελείωτες ώρες για να βάλω όχι κέρδη, τα έξοδα μου.. Για να ‘ρθει ένας μούλος απ’ το πουθενά και να μου πάρει τον κόπο μου και να χρωστάω κιόλας από πάνω… Είμαι πολύ ταραγμένος.. Πολύ απογοητευμένος δε ξέρω τι άλλο να κάνω… Δουλεύω.. Δουλεύω.. Δουλεύω.. μαζεύω με χίλιους κόπους χρήματα κι έρχεται κάτι… οτιδήποτε για να μου πει…. όοοοχι… δεν είναι δικά σου αυτά, είναι δικά μου…»