Μενίδι: «Να αφαιρεθεί η μέριμνα των παιδιών από τον πατέρα» ζητεί η δικηγόρος της οικογένειας της Enkelejda Limaj 

Ενόψει της απολογίας του καθ ομολογιαν δολοφόνου της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι, εν μέση οδώ

Το ειδεχθές έγκλημα στο Μενίδι με θύμα μία 40χρονη γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε από τον 50χρονο εν διαστάσει συζυγό της έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο καθ’ ομολογιαν δράστης, Eduart Denaj, τη Δευτέρα (20/5) θα μεταχθεί ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθεί ενω παραμένει κυνικός.

«Ο δράστης δεν θέλει να έχει σχέση με την οικογένεια»

Η οικογένεια της Enkelejda Limaj έχει κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να αφαιρεθεί από τον πατέρα και δολοφόνο Eduart Denaj η γονική μέριμνα, όπως υποστήριξε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης Αλβανης, Βούλα Δημητριάδου.

«Σε αυτό το στάδιο δεν έχουν γίνει οι διαδικασίες της αφαίρεσης της γονικής μέριμνας. Σε συνεργασία με την Πρεσβεία, το παιδί κατάφερε να πάει (σσ στην κηδεία  της  μητέρας του στην Αλβανία). Ο δράστης φαίνεται όπως δεν θέλει να έχει σχέση με την οικογένειά», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Τα παιδιά έχουν τη στήριξη την οικογένειας της μητέρας τους. Τα παιδιά, όχι μόνο βίωσαν βία σε βάρος της μητέρας τους, αλλά βίωσαν και τα ίδια βία. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αφαιρεθεί η μέριμνα των παιδιών και η ανάθεση του 15χρονου σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Αναμένουμε πως θα δηλώσει συγγνώμη αλλά εγώ θα κάνω ότι δεν ακούω. Ο άνθρωπος αυτός πήγε στο ξενοδοχείο και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δει ειδήσεις», πρόσθεσε η Βούλα Δημητριάδου.

«Όταν υπάρχει ανθρωποκτονία, η σορός πρέπει να μείνει εκεί για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Τώρα, τι να πω; Δεν υπήρχε ιατροδικαστής; Είναι ντροπή για την χώρα μας αυτό. Πρέπει να δούμε ποιοι επελήφθησαν το έγκλημα πριν το Ανθρωποκτονιών».

Σε βαρύ κλίμα τελεστηκε το Σάββατο (18/05) στο χωριό της στην Αλβανία η κηδεία της 40χρονης Enkelejda Limaj. O 50χρονος δολοφόνος Eduart Denaj, ως ασκών την επιμέλεια, ανήθηκε να δώσει την άδεια στον 15χρονο γιο του να αποχαιρετήσει την μητέρα του και τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της πρεσβείας της Αλβανίας προκειμένου το παιδί να μεταβεί στη γειτονική χώρα.