Μενίδι: Εντόπισαν νεκρό άνδρα τυλιγμένο σε κλινοσκέπασμα εντός εγκαταλελειμμένου συγκροτήματος

Το πτώμα άνδρα τυλιγμένο σε κλινοσκέπασμα εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο συγκρότημα που στο παρελθόν είχε χρήση Σχολείου στο Μενίδι και άμεσα στο χώρο κλήθηκε κλιμάκιο της ΔΕΕ και ιατροδικαστής για αυτοψία και νεκροτομή

Χωρίς έγγραφα και στοιχεία ταυτοπροσωπίας, εντόπισαν το απόγευμα (04/01) το πτώμα άνδρα, τυλιγμένο σε κλινοσκέπασμα και σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr το μακάβριο εύρημα εντοπίσθηκε σε εγκαταλειμμένο Συγκρότημα που στο παρελθόν είχε χρήση Σχολείου στην οδό 17ης Νοεμβρίου στο Μενίδι. Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικατής προκειμένου να αποφανθεί κατά την αυτοψία και νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Κατά τη μακροσκοπική εξέταση των ευρημάτων και του χώρου, το πτώμα βρίσκεται στο χώρο περίπου από τα μέσα Δεκεμβρίου (2021) ενώ από τα ρούχα που φέρει, επιτρέπει την εκτίμηση να πρόκειται για άστεγο ή τοξικομανή. Η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ εξετάζονται και αρχεία δήλωσης εξαφανισμένων προσώπων .