Μενίδι: Απανθρακώθηκαν υπέργηρη μητέρα και ο γιος της σε φωτιά στο διαμέρισμά τους

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μενιδι. Οι πυροσβέστες κλήθηκαν σε κατάσβεση φωτιας σε διαμέρισμα και εντόπισαν  νεκρους σε δωμάτιο την μητερα και το γιο της.

Στην περιοχή του Προφήτη Ηλια , Αχαρνών, ξεσπασε φωτιά – από αδιευκρίνιστη μεχρι στιγμης αιτια- σε διαμέρισμα 1ου οροφου (15/09-05.00). Άμεσα στο χώρο κλήθηκε η Πυροσβεστική. Πληρώματα της εξόδου κατα τον έλεγχο στα δωμάτια του διαμερισματος εντόπισαν απανθρακωμένη την 84άχρονη γυναίκα και το 45άχρονο γιο της.

Μητέρα και γιος αντιμετώπιζαν κινητικά προβλήματα και όταν εκδηλώθηκε η φωτια, δεν καταφεραν να βγουν απο το διαμερισμα. Γείτονες ανέφεραν στην Πυροσβεστική ότι ακούστηκε και έκρηξη εξετάζεται να προκλήθηκε  είτε από φιάλη οξυγόνου, είτε γκαζιού. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αιτια εκδηλωσης της φωτιας αποδιδουν σε ξεχασμένο ααποτσίγαρ.

Στο εργο κατασβεσης της φωτιας,  επιχείρησαν 15 Πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από το σαλόνι και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο υπόλοιπο σπίτι. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

__________

*φωτογραφικό υλικό:Acharnorama.gr