Μενίδι: Απανθρακωμένο σώμα εντοπίσθηκε εντός οχήματος- Εξετάζεται καταγγελία για επεισόδιο ενδοοικογενειακής

Για κατάσβεση πυρκαγιάς σε σταθμευμένο όχημα, με υπόνοια εγκλωβισμού ατόμου στη θέση του οδηγού κλήθηκαν και μετέβησαν έξοδοι της Πυροσβεστικής

Το κόκκινο όχημα, ήταν σταθμευμένο επί της οδού Ιωνίας και Ταξιαρχών στο Μενίδι (03/12-23.50) όταν οι περίοικοι αντιλήφθηκαν την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο όχημα. Στις κλήσεις τους στην Πυροσβεστική περίοικοι στο Μενίδι, ανέφεραν επίσης την υπόνοια για εγκλωβισμό ατόμου στο εσωτερικό του οχήματος.

Η αναγνώριση ακόμα και του φύλου ήταν εξαιρετικά δύσκολη

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς, επιχείρησαν δέκα Πυροσβέστες με τρία οχήματα. Κατά την αποκάθαρση από το εσωτερικό του οχήματος, εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα ατόμου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Πυροσβεστών, όπως μεταφέρουν στο NantiaReport.gr, εξετάζεται το άτομο να ενήργησε εμπρόθετο εμπρησμό, καθώς οι Αρχές είχαν λάβει αναφορά για ενδοοικογενειακό επεισόδιο το οποίο προηγήθηκε.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε από τα στοιχεία του οχήματός του και επικοινωνία με το οικείο του περιβάλλον, σε 44χρονο άνδρα, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η 42χρονη σύζυγός του, αναγνώρισε το όχημά του, και ανέφερε στις Αρχές ότι από το απόγευμα της ίδιας ημέρας δεν είχε επικοινωνία μαζί του, καθώς είχαν διαπληκτιστεί στο σπίτι τους στις Αχαρνές.  Η 42χρονη νωρίτερα, είχε μεταβεί στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, για να καταγγείλει τον 44χρονο για ξυλοδαρμό, και έλαβε παραπεμπτικό για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασής της.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.