Μενίδι: Ανήλικοι κουκουλοφόροι με ρόπαλα εισέβαλλαν σε Γυμνάσιο

Ανήλικοι κουκουλοφόροι με ρόπαλα και σιδηρογροθιές εισέβαλαν σε Γυμνάσιο στο Μενίδι, αναζητώντας συγκεκριμένο μαθητή για να τον δείρουν.

«Μου είπαν, τον θέλουν, θα τον περιμένουν απ΄έξω. Εγώ τους είπα, να μην γίνει κάτι, αυτοί όμως δεν καταλάβαιναν και μπήκαν μέσα» περιγράφει μαθητής του Σχολείου που βρέθηκε μπροστά (23/01-12.30) στην ομάδα των πέντε ανηλίκων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους υπερπηδησαν τη περίφραξη έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ρόπαλα και σιδερογροθιες στα χέρια.

Οι πέντε ανήλικοι, αναζητούσαν  συγκεκριμένο μαθητή της Β΄ Γυμνασίου και εισέβαλλαν στην τάξη εν ώρα μαθήματος!

«Ο ένας τα κατάφερε και ανέβηκε στον 1ο όροφο αλλά για καλή μας τύχη το Α4, εκείνη η τάξη δεν ήταν εκεί. Προλάβαμε με τους καθηγητές και κλειδώσαμε την πόρτα, ώστε να μην καταφέρουν να μπουν μέσα στις τάξεις» περιγράφει ο ίδιος μαθητής.

Οι καθηγητές έκλεισαν τους μαθητές στις τάξεις ενω ο Διευθυντής, ασφάλισε την κεντρική είσοδο, και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι νεαροί κουκουλοφόροι, απομακρύνθηκαν ωστόσο ύστερα από καταδίωξη συνελήφθησαν τέσσερις, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, κκάτοικοι της Ανάκασας στους Αγίους Αναργύρους και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία ανηλίκων.