Μελίσσια: Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον Αλβανό ληστή, απειλούσε υπάλληλο με μαχαίρι- Σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρων δράστη κλοπής οχήματος και ληστείας με απειλή σε βάρος υπαλλήλου ταχυφαγείου στα Βόρεια προάστια

Με σήμα για ληστεία και κλοπή οχήματος επί της οδού Πάρνηθος, στην περιοχή του Χαλανδρίου, πληρώματα της Άμεσης Δράσης (13/11), ενημερώθηκαν σε αναζητήσεις για το δράση. Λίγο αργότερα η ΔΙ.ΑΣ. Πεντέλης εντόπισε το κλεμμένο όχημα, με το δράστη ωστόσο να διαφεύγει.

Από την περιοχή των Μελισσίων, λίγη ώρα αργότερα, οι υπάλληλοι πιτσαρίας, κατήγγειλαν ληστεία με το πλήρωμα της ΔΙΑΣ που είχε εντοπίσει νωρίτερα το κλεμμένο όχημα, να μεταβαίνει άμεσα και να βρίσκεται στο κατάστημα τον δράστη να απειλεί με μαχαίρι τον υπάλληλο. Με άμεση παρέμβαση οι Αστυνομικοί αφόπλισαν και ακινητοποίησαν το δράστη σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μελισσίων.

Όπως εξακριβώθηκε στη συνέχεια ο δράστης είναι σεσημασμένος Αλβανός, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει για κλοπές και ναρκωτικά. Σε βάρος του, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.