ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ- ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Προσαγωγές σε πούλμαν μεταφοράς μελών της Χρυσής Αυγής.

Ένταση προκάλεσε Αστυνομικός έλεγχος, σε πούλμαν στο οποίο επέβαιναν μέλη και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής με προορισμό το  Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Η Αστυνομικη ερευνα πραγματοποιήθηκε στα πλαισια προληπτικων ελέγχων  για την αποτροπη τυχών επεισοδίων, υπό την παρουσία  μελών της Χρυσής Αυγής, οπως ειχαν σημειωθει στο παρελθόν, στις εκδηλώσεις του Μελιγαλά.
Από τον έλεγχο προσήχθησαν- σύμφωνα με πληροφορίες- 27 άτομα. Έντονη ήταν η διαμαρτυρία του Βουλευτή του κόμματος της Χρυσής Αυγής  Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, για τις προσαγωγές.
Υπό αυστηρά μέτρα Αστυνόμευσης πραγματοποιήθηκε το
μνημόσυνο στήμουν Πηγαδα Μελιγαλά, στο οποιο παραβρέθηκαν περίπου 300 άτομα, κάποιοι από τους οποίους με  διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Οι Αστυνομικές Δυνάμεις είχαν εμφανη παρουσία στο χώρο της εκδήλωσης, δεν επέτρεπαν σε οργανωμένες ομάδες και λεωφορεία να προσεγγίσουν το χώρο, ενώ η πρόσβαση επιτρεπόταν μόνο σε μεμονωμένους πολίτες.
Παρόντες στην εκδηλωδη, ήταν επίσης ο Βουλευτής του κομματος της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος και ο Ευρωβουλευτής, Αντιστράτηγος εα Ελευθέριος Συναδινός, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο δημάρχος Μελιγαλά Αριστείδης Σταθόπουλος, πολίτες και συγγενείς των θυμάτων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport