Μέγαρα Αττικης: “Σήκωσαν” το συρτάρι της ταμειακής (VIDEO)

Οι δύο άνδρες μπήκαν στο μαγαζί ως πελάτες και έφυγαν ως δράστες κλοπής με το συρτάρι της ταμειακής.

image

Όπως έχει καταγράψει η κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας σε πρατήριο καυσίμων στα Μέγαρα οι δύο άνδρες μπήκαν στο κατάστημα ως .. πελάτες.
Η ολιγόλεπτη απουσία του υπαλλήλου και οι προθέσεις τους καταγράφονται στο βιντεοληπτικό υλικό. Οι δυο νεαροί αφού παρατηρούν το χώρο και βεβαιωνονται ότι δεν τους παρακολουθεί κάνεις, ο ένας κοιτάει τα ράφια ενώ ο συνεργο του πλησιάζει τον πάγκο.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1005573449539083&id=100002593130246

Με μια γρήγορη κίνηση ανοίγει το κεντρικό συρτάρι στο οπιος δεν υπάρχουν χρήματα. Απομακρύνεται και πάλι από τον πάγκο για δευτερόλεπτα.

image

Επιστρέφει με ένα βαθύ κάθισμά έχει εντοπίσει το συρτάρι της ταμειακής στο πάτωμα κάτω από το ξύλινο έπιπλο και το παίρνει μαζί του. Πλησιάζει το συνεργό του ο οποίος έχει παραμείνει στα ράφια τού καταστήματος.

image

Με γρήγορες κινήσεις κρύβει στο εσωτερικό του πουκαμίσου του το συρτάρι με τα χρήματα και περνάει τον υμαντα της τσάντας που έχει πάνω του. Αφού βεβαιωνονται ότι το συρτάρι είναι στη κατοχή τους, “αδιάφοροι βγαίνουν από την πόρτα και απομακρυνονται. 
Το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη του πρατηρίου  και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει σχετικά να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.