Μεγαλοχώρι, Τρίκαλα: Απόστρατος της ΕΛΑΣ δολοφόνησε τον συνταξιούχο Λιμενικό αδελφό του για οικογενειακές διαφορές

Συνταξιούχος Αστυνομικός σκότωσε τον αδελφό του συνταξιούχο Λιμενικό, με αφορμή εξώδικο για οικογενειακές διαφορές, ύστερα απο έντονο επεισόδιο στο χωριό Μεγαλοχώρι στα Τρίκαλα.

Τα δυο αδέρφια, χώριζαν  οικογενειακές διαφορές για πολλά χρόνια και τα φραστικά επεισόδια ήταν έντονα και διαρκή. Ο δράστης, 66άχρονος συνταξιούχος Αστυνομικός, σκότωσε τον 69άχρονο αδερφό του, συνταξιούχο Λιμενικό και τραυμάτισε την 71άχρονη νύφη του, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 66άχρονου, Δημήτρης Σαμαρτζής, ανέφερε οτι ο πελάτης του ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να δολοφονήσει τον 69άχρονο αδερφό του, αλλά να τον… τρομάξει και σε άμυνα, στη θεα του αδερφού του να φέρει δίκανο και μαχαίρι, πυροβόλησε στον αέρα για εεκφοβισμό με τα σκάγια να πλήττουν τον αδερφό και τη νύφη του.

ΤΡΙΚΑΛΑ_ΕΓΚΛΗΜΑ_ΕΛΑΣ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΉταν το πρωί της Παρασκευής (25/08-11.00) η νέα μεταξύ τους δικαστική διαμάχη, επέφερε έντονη διένεξη όταν τα δύο αδέλφια συναντήθηκαν στο πατρικό τους, στο οποίο διαμένει πλέον η κατάκοιτη μητέρα τους, με το συνταξιούχο Αστυνομικό Κωνσταντίνο Μπαλντούνα, να πυροβολεί και να δολοφονεί το  αδελφό του  Βάιο Μπαλντούνα, και να τραυματίζει τη σύζυγό του η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στη σκηνή εγκλήματος, μετέβη αστυνομική δύναμη και συνέλαβαν το δράση. Η 71άχρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

____________

* trikalavoice.gr