“..Με Βουλευτική Ασυλία.. χωρίς Ασυλία .. χωρις Ασυλία με νομικές γνώσεις”

Με αφορμή την άρση της ασυλίας για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κασσιμάτη, για το σχόλιο της σε βάρος των Αστυνομικών, σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λέσβου

«Η διεύρυνση γκαζώνει Μπάτσοι – γουρούνια- δολοφόνοι» •Νίνα Κασιμάτη (με βουλευτική ασυλία)

«.. δεν θέλω να επαναλάβω το σχόλιο που είχα κάνει τότε, επρόκειτο για πολιτική ανάλυση με έντονη χιουμοριστική σκωπτική διάθεση καθώς εκείνες τις μέρες ήταν στην επικαιρότητα διεργασίες διεύρυνσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ατυχώς χρησιμοποίησα την επίμαχη φράση ως ρήμα κάνοντας ομοιοκαταληξία. Ο χαρακτηρισμός είναι λίαν συνηθισμένος χωρίς να έχει ποτέ ποινικοποιηθεί και χωρίς να το έχω βάλει εγώ στο δημόσιο διάλογο ή να την κανονικοποιώ εγώ . Το σχόλιο μου δεν είχε καμία σχέση με το σώμα της ελληνικής αστυνομίας και δεν είχα σκοπό να προσβάλω οποιονδήποτε εργαζόμενο στην ελληνική αστυνομία». •Νίνα Κασιμάτη (χωρίς βουλευτική ασυλία)

«.. δεν θα πρέπει να αρθεί η βουλευτική μου ασυλία γιατί το σχόλιο μου έγκειται στο πλαίσιο της πολιτικής μου δραστηριότητας» •Νίνα Κασιμάτη (με νομικές γνώσεις)» καταλήγει το σχόλιό του με παράθεση των απόψεων που έχει εκφράσει δημόσια η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος .