Μαρούσι: Εντοπίσθηκε σώος μετά από αναζητήσεις πέντε ωρών ο ανήλικος- Είχε κρυφτεί σε θάμνους

Εντοπίσθηκε και επέστρεψε ασφαλής στην οικογένειά του ο 8χρονος για τον οποίο είχε εκδοθεί αναγγελία αναζήτησης καθώς είχε κρυφτεί ενώ έπαιζε στο Μαρούσι

Αστυνομικοί και περισσότεροι από 400κάτοικοι και εθελοντές στην ευρύτερη περιοχή αναζητούσαν για περισσότερες από πέντε ώρες τον 8χρονο για τον οποίο δηλώθηκε εξαφάνιση, ενώ έπαιζε σε χώρο αναψυχής στο Μαρούσι.

Όπως διακριβώθηκε το αγόρι είχε κρυφτεί σε θάμνους και καθώς η ώρα είχε περάσει, φοβισμένο παρέμεινε στο σημείο όπου και τον εντόπισαν. Το ανήλικο παιδί είχε μεταβεί στην παιδική χαρά με κηδεμόνα, το βράδυ του Σαββάτου (24/09-21.30) όταν μετά από αναζητήσεις χωρίς να έχει εντοπισθεί, δηλώθηκε ως “εξαφανισμένο” και με Εισαγγελική Διάταξη εκδόθηκε αναγγελία αναζητήσεων.

Ο 8χρονος είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, έχει υποβληθεί αίτημα απόσυρσης της αναγγελίας αναζήτησης τόσο για τα στοιχεία όσο και για τη φωτογραφία του, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ελεύθερο διαδίκτυο, σε προστασία του, καθώς πλέον δε συντρέχουν οι λόγου δημοσιοποίησης των προσωπικών του δεδομένων.