Μαρκόπουλο: Συνεργείο καθαριότητας περισυνέλλεξε σωλήνα εκτόξευσης αντιαρμαρικού απο κάδο απορριμμάτων

Ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική, καθώς και το Πεντάγωνο ώστε να ερευνηθεί η προέλευση του στρατιωτικού υλικού και αν προέρχεται από στρατόπεδο, καθώς και αν υπάρχει απώλεια ρουκετών από αποθήκες υλικού

Σε κάδο απορριμμάτων στο Μαρκόπουλο, υπάλληλος του Δήμου παρέλαβε χωρίς να το καταλάβει σωλήνα εκτόξευσης αντιαρματικού από κάδο ανακύκλωσης περίπου 200 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και τον τοποθετήσει στο φορτηγό περισυλλογής απορριμμάτων.

Στο Πόρτο Ράφτη, συνάδελφός του αντιλήφθηκε το στρατιωτικό υλικό, καθώς  είχε υπηρετήσει σε μονάδα του στάτους, ακινητοποίησαν το απορριμματοφόρο, επανατοποθέτησαν στην άκρη του δρόμου τι στρατιωτικό υλικό και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Πρόκειται για εκτοξευτήρα αντιαρματικών ρουκετών τύπου ΜΙΛΑΝ

Σύμφωνα με το STAR, πρόκειται για εκτοξευτήρα αντιαρματικών ρουκετών τύπου ΜΙΛΑΝ. Από τα αρμόδια κλιμάκια Υπηρεσιών του Στρατού ακολούθησε η περισυλλογή του πολεμικού υλικού. Από το Πεντάγωνο ζητήθηκε να ερευνηθεί αν πρόκειται για στρατιωτικό υλικό που προέρχεται από στρατόπεδο, καθώς και αν από την καταμέτρηση προκύπτει απώλεια ρουκετών από στρατιωτικές αποθήκες.