Μαρκόπουλο: Μετά την “επίδειξη” στο δρόμο με τις μηχανές χωρίς πινακίδες, σε επίδειξη “εντυπώσεων” … οι “καμικάζι”

Οι αναβάτες των οχτώ δικύκλων στο ερευνητικό πεδίο για παραβάσεις των απαγορευτικών μέτρων κίνησης και διατάξεις του ΚΟΚ

Οι οκτώ μηχανές μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, πέρασαν σε οργανωμένη κίνηση προς Μαρκόπουλο το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (18/04) με κίνηση επίδειξης (σούζες) διερχόμενοι μπροστά από από το σταθερό σημείο ελέγχου της Αστυνομίας! Οι αναβάτες είχαν αναπτύξει ταχύτητα και συνέχισαν την κίνησή τους, προς Κερατέα, με τους Αστυνομικούς να διαβιβάζουν άμεσα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης το περιστατικό, ωστόσο παρά τις αναζητήσεις, δεν εντοπίσθηκαν.

Μετά την “επίδειξη” στο δρόμο, οι αναβάτες των δικύκλων όταν είδαν την κίνησή τους να έχει καταγραφεί από κάμερα και να παρουσιάζεται στις ειδήσεις, προχώρησαν σε “επίδειξη” εντυπώσεων στα κοινωνικά δίκτυα.

Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη “εξόρμηση” των δικυκλιστών κατά παράβαση των διατάξεων περιορισμού της κυκλοφορίας. Τις προηγούμενες ημέρες, στην ίδια δοκιμαστική διαδρομή με πρόσχημα “άθληση” και “αγορά ειδών πρώτης ανάγκης”,  μεταξύ των δικυκλιστών, “άνοιγαν” τα μηχανάκια τους και  απολάμβαναν την “καραντίνα” με βόλτα στην Αθήνα , μετρώντας μπλόκα της Αστυνομίας  .

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr ακολουθείται η διαδικασία όπως προβλέπεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΟΚ .