Μαντούκι, Κέρκυρα: Φωτιά σε τριώροφο οίκημα στην πόλη- Μητέρα πήδηξε με το παιδί της από το μπαλκόνι (video)

Φωτιά σε τριώροφο ακίνητο στο Μαντούκι της Κέρκυρας με εγκλωβισμένα άτομα και τριμελή οικογένεια με ανήλικο προκάλεσε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί

Στο έργο κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε τριώροφο οικία επιχειρεί ισχυρή δύναμη της ΠΥ με 10Πυροσβέστες και 5οχήματα (13/12-21.30). Αναφορές για εγκλωβισμένα άτομα στο εσωτερικό της οικίας, με την πυρκαγιά να έχει επεκταθεί και το ακίνητο φλέγεται ολοσχερώς.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, γυναίκα ένοικος της διώροφης οικίας, πήδηξε από το μπαλκόνι με το ανήλικο παιδί της, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Κέρκυρας.

Οι Πυροσβέστες προχώρησαν σε εγκατάσταση, και με καλαθοφόρο όχημα της Πολιτικής Προστασίας απεγκλώβισαν από το οίκημα και τον σύζυγο – πατέρα της οικογένειας, ο οποίος είχε ανέβει  στα κρεμμύδια στο περβάζι του οικήματος για να σωθεί από τις φλόγες. Ενώ από τον πρώτο όροφο του τριώροφου ακινήτου, έγκαιρα απομακρύνθηκε ηλικιωμένη ένοικος από το διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους  οι Αρχές, η αιτία εκδήλωσης της φωτιάς προήλθε από τους θερμοσυσσωρευτές. Προανάκριση για τα ακρινή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς διενεργεί το κλιμάκιο του Ανακριτικού του ΠΣ.