Μανωλάδα Ηλείας: Μπαγκλαντεσιανός αποπειράθηκε να βιάσει τυφλή μητέρα και την κόρη της- Μαχαίρωσε ομοεθνή του, οταν επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει

Λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντές, με απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να βιάσει τυφλή μητέρα και την κόρη της ενώ τραυματισε ομοεθνή του, που επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει.

Ο λαθρομεταναστης από το Μπαγκλαντές υπό την απειλή μαχαιριού εισέβαλε στο σπίτι των δύο γυναικών τις περιορίσει σε δωμάτιο, τις ανάγκασε να βγάλουν τα ρούχα τους και επιτέθηκε στην τυφλή γυναίκα. Ήταν οι εκκλήσεις της κόρης της σε βοήθεια που άκουσαν γείτονες κι ομοεθνείς του, οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι κι επιχείρησαν να δεσμεύσεουν το Μπαγκλαντεσιανό, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Με το μαχαίρι ο Μπαγκλαντεσιανός, τραυμάτισε συμπατριώτη του στην κοιλιά με αποτελεσμα να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας κι ενημερώθηκε, μετέβη  στην οικία των γυναικών και με τη συνδρομή δύο κατοίκων του χωριού και άλλων Μπαγκλαντεσιανών κατάφερε να αφοπλίσει το δράστη.

Μανωλάδα_Μπαγκλαντες

Ο λαθρομετανάστης απο το Μπαγκλαντες, κρατείται στο τμήμα της Βάρδας και αναμένεται να μεταχθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.