ΜΑΝΗ: Προσήχθησαν και εξετάζονται άτομα για την άγρια δολοφονία των δύο νεαρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από καταθέσεις και ευρήματα της προανακριτικής διαδικασίας, προσδιορίσθηκαν άτομα τα οποία διαφαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας και μεταφοράς των σορών του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη, οι οποίοι εντοπίσθηκαν νεκροί αργά το απόγευμα της Τρίτης (19/08). Αργά το απόγευμα (20/08) εντοπίσθηκε το καφέ μηχανάκι τύπου “Beverly”, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί στο δρόμο προς την Καλαμάτα.

Γιάννης Κομμάτης, Κωνσταντίνος Σγούρος- φωτογραφία την οποία έδωσαν οι οικογένειες των δύο νέων στην αναγγελία αναζήτησης τους.
Γιάννης Κομμάτης, Κωνσταντίνος Σγούρος- φωτογραφία την οποία έδωσαν οι οικογένειες των δύο νέων στην αναγγελία αναζήτησης τους.

Με τον “κύκλο των υπόπτων  να κλείνει”,  έχουν πραγματοποιηθεί 20περίπου προσαγωγές ατόμων, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Τα άτομα αυτά, διαφαίνεται ότι διατηρούσαν επαφές με τους δύο νεαρούς,ενώ αναζητούνται και άλλα πρόσωπα τα οποία δε βρίσκονται στην περιοχή. Επαφές και τηλεφωνικές επικοινωνίες την ημέρα της εξαφάνισης των δύο νεαρών, μετά την αποχώρησή τους από το παραλιακό μαγαζί στο οποίο παραβρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας(18/08), εξετάζονται σχολαστικά, ενώ έχουν προκύψει και άλλες επικοινωνίες εκτός από τα πρόσωπα του οικογειακού τους περιβάλλοντος, οι οποίες ερευνώνται επίσης.ΜΑΝΗ σημείοι δολοφονίαςΜε την ολοκλήρωση της προανάκρισης, από την Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασίας με τη Διεύθυνση Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο της Υπηρεσίας έχει μεταβεί στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, και συμμετέχει στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, τον προσδιορισμό και σύλληψη των δραστών, θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.