Μακρυκάπα, Ευβοίας: Νεκρά στην αυλή της οικίας τους, εντόπισαν δύο υπέργηρα αδέλφια. Χαρτομονίσματα εντοπισθηκαν στην εξώπορτα.

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν τα ευρήματα της ιατροδικατικής και το προανακριτικό υλικό το θάνατο των δύο ηλικιωμένων αδελφών, που εντοπίσθηκαν νεκροί στην αυλή του σπιτιού στο οποίο διέμεναν στη Μακρυκάπα Ευβοίας.

Ο 79άχρονος Γιώργος Αλαφάκης και ο 83άχρονος -αδελφός του- Κώστας, βοσκοί στο επάγγελμα, έμεναν σε κατοικία, κοντά στο γήπεδο του χωριού Μακρυκάπα Ευβοίας. Στον ίδιο χώρο διατηρούσαν και τη στάνη με τα ζώα τους.

Συγχωριανοί τους, οι οποίοι δεν είχαν δει τα αδέλφα, τις τελευταίες δύο μέρες, ανησύχισαν και τους αναζήτησαν. Όταν ο τρίτος αδελφός τους, πήγε στο σπίτι τους, εντόσπισε τις δύο σορούς.
Έξω από την πόρτα του σπιτιού -σύμφωνα με πληροφορίες- υπήρχαν σκορπισμένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, φέρουν τραύματα στο κεφάλι και εκδορές, ενώ κατά την αυτοψία στο χώρο δεν προέκυψαν ευρήματα παραβίασης στις εξωτερικές πόρετες και τα παράθυρα.
Προανάκριση για τη διερεύνηση της υπόθεσης, διενεργεί η Ασφάλεια Χαλκίδας ενω αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής στις σορούς, για τον προσδιορισμό των αιτιων θανάτου των δυο ανδρών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport