Μακρακώμη, Φθιώτιδας: Αστυνομικός ευχαριστεί όσους βοήθησαν το γιο και φίλο του, τραυματίες σε τροχαίο

Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους συνέδραμαν στους δυο τραυματίες τροχαίου ατυχήματος, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, κοινοποίησε  Αστυνομικός και Δημοτικός Σύμβουλος.

Εξιτήριο έλαβαν οι δύο νεαροί τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας (08/01) ανάμεσα σε Καστρί και Ζηλευτό στο ύψος του Προφήτη Ηλία, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

Οι δύο τραυματίες έλαβαν εξιτήριο από το Νοσοκομείο και επέστρεψαν στα σπίτια τους. Ο πατέρας του ενός τραυματία, συνοδηγός του αυτοκινήτου, Αστυνομικός και Δημοτικός Σύμβουλος, Πάνος Κοντογεώργος, απευθύνετε ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή σε όσους βοήθησαν τους τραυματίες.

“Πρώτα πρώτα στον θεό στην Παναγία και σε όλους τους Αγίους .
Ο Γιάννης (γιος μου) και ο Κώστας επέστρεψαν σπίτια τους μετά την πρόσφατη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα που είχαν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στο δρόμο Μακρακώμης – Λαμίας.
Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω αρκετό κόσμο που μας επέτρεψαν να «χαρούμε» αυτή τη στιγμή, αλλά και να φανεί ότι, σε δύσκολες εποχές με φοβερά οικονομικά προβλήματα, υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που επιτελούν το καθήκον τους στο ακέραιο με κίνδυνο ακόμη και τη δική τους υγεία.
Ξεκινώντας από τους συναδέλφους αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας και της Τροχαίας Λαμίας που έσπευσαν στο σημείο, το ΕΚΑΒ Μακρακώμης που πήγαν τα παιδιά στο μικρότερο δυνατό χρόνο στο Νοσοκομείο (πετώντας το ασθενοφόρο ) και απέδειξαν πόσο πολύτιμη είναι η λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης .
Τον διερχόμενο οδηγό κ. Αλοίμονο ο οποίος όχι απλά σταμάτησε να βοηθήσει αλλά ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά για να προστατέψει τους τραυματίες ρυθμίζοντας την κυκλοφορία, όπως κι άλλοι διερχόμενοι.
Στο Νοσοκομείο Λαμίας στα Επείγοντα, η εφημερεύουσα ιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου, αλλά και όλο το προσωπικό βάρδιας, που περίμεναν στην είσοδο το ασθενοφόρο.
Ακολούθως τους χειρουργούς ιατρούς κκ Μύτη, Παπαπέτρου, Λιάκο και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για την αποκατάσταση των τραυματιών.
Όταν ακούμε και διαβάζουμε όλοι για τα μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, η προσπάθειά και η επαγγελματική τους επάρκεια και ευσυνειδησία, πρέπει να καταδεικνύεται ως ελάχιστη ηθική επιβράβευση “, αναφέρει ο Αστυνομικός, Πάνος Κοντογιωργος σε ευχαριστήριο μήνυμα του.