Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.: ΕΚΑψαν τους αντιπροσώπους που οι ίδιοι έβαλαν να υπογράψουν για παράνομες εκλογές

Ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.

“Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή της απελθούσας Διοίκησης στο Πρωτοδικείο για την εκδίκαση της προσωρινής Διοίκησης εξαιτίας της παράνομης πράξης να πάει σε εκλογές (όσο οι συνάδελφοι μας αγωνίζονταν στον Έβρο για την πατρίδα μας), θα είναι στη φιλοσοφία ότι το Προεδρείο ήταν άμοιρο ευθυνών και δεν γνώριζε τι πρόκειται να γίνει κατά την διάρκεια του Συνεδρίου.

Το γεγονός αυτό καθιστά τύποις και ουσίας υπαίτιους και υπεύθυνους τους συναδέλφους, (που οι ίδιοι τους έβαλαν), να καταθέσουν αιτήματα (δήθεν για λόγους οικονομίας), καθώς και το Προεδρείο του Συνεδρίου που οδήγησε το Συνέδριο σε αυτήν την αντικαταστατική, παράνομη και ανήθικη ενέργεια της απόφασης μετατροπής του από τακτικό, άμεσα σε εκλογικό.

Αυτό αποδεικνύει τον τρόπο που χειρίζονται και μεταχειρίζονται τους συναδέλφους έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην καρέκλα. Πληροφορίες επίσης λένε ότι για άλλη μια φορά θυσιάζουν τους συναδέλφους αλλά και τα Προεδρεία των Ενώσεων, εξαναγκάζοντας τους να τους αποστείλουν, οι μεν υπεύθυνες δηλώσεις στήριξης, οι δε ανακοινώσεις και έγγραφα, με τρόπο εντελώς παράτυπο.

Στην ουσία επιχειρούν να αποκομίσουν με την ενέργεια τους αυτή γραπτές δηλώσεις και ανακοινώσεις Ελλήνων αστυνομικών (που έχουν υποχρέωση να διαφυλάττουν την νομιμότητα), ότι αποδέχονται και στηρίζουν μια παράνομη ενέργεια κάνοντας τους στην ουσία συνένοχους στην παρατυπία και με την πρόθεση να χρησιμοποιήσουν αυτές τις δηλώσεις – ανακοινώσεις στην συνεδρίαση του Πρωτοδικείου που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 09/03/2020 και ώρα 09:00.

Επικίνδυνοι για τον ένστολο συνδικαλισμό.
Επικίνδυνοι για τους συναδέλφους μας”.

Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.