Μ.Χρυσοχοΐδης: Κάποιοι θέλουν.. νέο Γρηγορόπουλο

Στην άτυπη Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με ειδική αναφορά λιγη ωρα μετα την επίσημη ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής για τις συλλήψεις μελών της “Οργανωμένης Επαναστατικής Αυτοάμυνας”

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην άτυπη Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας (09/11) σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τόνισε πως δεν αρκεί να «καθαρίσουν» τα Εξάρχεια αλλά προέχει η εξάρθρωση των εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων.

«Κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο» τόνισε ο Μ.Χρυσοχοΐδης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα, από Πατησίων και κάτω δεν έβλεπαν αστυνομικό. Ανάμεσα στις πρώτες κινήσεις περιλαμβάνονται η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, η επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική, οι 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους καθώς και η νέα ομάδα με την ονομασία “ΔΡΑΣΗ” που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλο το λεκανοπέδιο», επεσήμανε ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επεσήμανε την αλλαγή  στο κλίμα στην Αστυνομία, με επιχειρήσεις βασει στρατηγικής με αποτέλεσμα, ενώ προανήγγειλε ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν με προσοχή κι όχι με 3.000 παιδιά μέσα στο Πανεπιστήμιο.