Λυγαριά Φθιώτιδας: Χτύπησαν και λήστεψαν 48άχρονο- Διέφυγαν με το όχημά του.

Επίθεση και ληστεία από δύο άτομα, δέχθηκε 48άχρονος, όταν με το γιο του στάθμευσε το όχημά του, έξω από το σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Λυγαριά της Φθιώτιδας. Οι δράστες τον λήστεψαν και διέφυγαν με το όχημά του, το οποιο εντοπίσθηκε αργότερα. Έρευνα σε αναζήτηση των δραστών, διενεργεί η Αφάλεια Λαμίας.Σύμφωνα με την καταγγελία του 48άχρονου Λαμιώτη, με συνεπιβάτη το γιο του, στάθμευσε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της οικογένειας στην περιαστική περιοχή της Λυγαριάς (02/11). Μόλις αποβιβάστηκε από τη θέση του οδηγού, δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν, και του αφάιρεσαν χρηματικό ποσό €1000που κατείχε.

Οι δράστες στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του θύματος, και διέφυγαν με τρίτο συνεργό τους, ο οποίος ανέμενε στο σημείο. Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε λίγες ώρες αργότερα στην διασταύρωση του δρόμου Λιανοκλαδίου –Λυγαριάς.

Ο 48άχρονος άνδρας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ προανάκριση και έρευνα για τον  εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διενεργεί η Ασφάλεια Λαμίας..