Λουμπάρδα, Κορωπίου: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε μετωπική σύγκρουση τριών οχημάτων- Μια νεκρή και δύο τραυματίες

Δύο οχήματα σε αντίρροπη κίνηση στην Αθηνών- Σουνίου, συγκρούστηκαν μετωπικά όταν το ένα  όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια προσέκρουσε έτερο που ακολουθούσε με την οδηγό να χάνει ακαριαία τη ζωή της

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και δύο τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι (24/05-10.30) στο 34ο χλμ. της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή Λομπάρδα, Κορωπίου. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες και την αυτοψία του ΤΟΤΑ, προηγήθηκε μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων σε αντίρροπη κίνηση προς Βάρκιζα και Λαγονήσι, όταν ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα – εξετάζεται να επιχείρησε απωθητικό ελιγμό- και στη συνέχεια προσέκρουσε σε όχημα που ακολουθούσε με κατεύθυνση προς Βάρκιζα.

Πληρώματα της Πυροσβεστικής, προχώρησαν σε απεγκλωβισμό της 39χρονης, οδηγό του τρίτου οχήματος και δύο ελαφρά τραυματίες, τον 40χρονο συνοδηγό ίδιου οχήματος και τον 22χρονο οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου.

Προανάκριση διενεργεί το Ά Τμήμα Τροχαίας ΝοτιοΑνατολικής Αττικής, για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.