Λιθακιά, Ζακύνθου: Δολοφονία με μαφιόζικη οργάνωση- Νεκρή επιχειρηματίας του νησιού, σοβαρά τραυματίας ο σύντροφός της

Τους δράστες της δολοφονίας της επιχειρηματία της Ζακύκθου, και τους τραυματισμού του συντρόφου της αναζητούν τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ

Η μαφιόζικη ενέδρα στήθηκε (09/06-14.45) στη θέση Άγιος Σώστης στη Λιθακιά της Ζακύνθου. Η 37άχρονη επιχειρηματίας της Ζακύνθου Χριστίνα Κλ. και ο σύντροφός της, είχαν κίνηση με το δίκυκλο του 53άχρονου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνδρες ντυμένοι με σκούρα ρούχα που προσομοίαζαν σε στολές αστυνομικών, προσέγγισαν το δίκυκλο σε παράλληλη κίνηση με μηχανή και άρχισαν να ενεργούν πυρά σε βάρος του ζευγαριού.

Η 37άχρονη γυναίκα κατάληξε ακαριαία στα βαρύτατα τραύματα που της προκάλεσαν οι βολίδες από το όπλο των δραστών, ενώ ο σύντροφος της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος, έχοντας δεχτεί τρεις βολίδες από το ίδιο όπλο. Όπως προέκυψε κατά την αυτοψία των Αστυνομικών, ο 53άχρονος, οδήγησε για λίγα μέτρα τη μηχανή του, και στάθμευσε δεξιά της οδού, παραδίδοντας την σε Αλβανό φίλο του.

Οι δράστες, μετά την ένοπλη επίθεση, ανέπτυξαν ταχύτητα και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.  Ο 53άχρονος αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Από Αστυνομικές πηγές αναφορές για παρελθοντικές εκκρεμότητες και εμπλοκή του 53άχρονου με ποινικές υποθέσεις και τη δικαιοσύνη.