Λίνδος, Ρόδου: Συνελήφθη ο μοντέλο- παίκτης τηλεοπτικού Reality, μετά από καταγγελία Αγγλίδας, για βιασμό της

Μοντέλο και παίκτης τηλεοπτικού Reality, συνελήφθη και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, μετά από καταγγελία νεαρής τουρίστριας από την Αγγλία, η οποία βρίσκεται σε διακοπές στο νησί της Ρόδου, για το βιασμό της

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (24/05) από αστυνομικούς του Α.Σ Λίνδου Ρόδου, το μοντέλο και παίκτης τηλεοπτικού Reality, Στιβ Μιλάτος μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. Ο 30χρονος, εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε την 21χρονη Αγγλίδα στο μαγαζί όπου η ίδια διασκέδαζε, και της πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό μαγαζί, με την νεαρή να αποδέχεται την πρότασή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης Αγγλίδας, ο Στιβ Μιλάτος την οδήγησε σε χωράφι, όπου – όπως υποστηρίζει η νεαρή- τη βίασε. Ο 30χρονος, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ενώ τέθηκε υπό κράτηση στον ΑΣ Λίνδου Ρόδου και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Κατά την απολογία του, ο Στίβ Μιλατος, υποστηρίζει οτι ειχαν αναπτύξει μεταξυ τους για μια περίπου εβδομάδα, οικειότητα και η ερωτική συνεύρεση με την 21χρονη Αγγλίδα, ήταν συναινετική.

Πληροφορίες από το περιβαλλον της 21χρονης Αγγλίδας αναφέρουν ότι πρόκειται για γόνο επιφανούς οικογένειας της Αγγλίας με την οικογένεια της να έχει λάβει διάκριση από τη Βασίλισσα της Αγγλίας. Η δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι επιχείρησε αυτοτραυματισμό και παρακολουθείτε από ψυχολόγο.

Για την 21χρονη εκδόθηκε από την Ασφάλεια παραπεμπτικό για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ιατροδικαστή Δωδεκανήσου με έδρα την Ρόδο.

Σε βάρος της 21χρονης Αγγλίδας και της φίλης της η οποία τη συνόδευε και ως μάρτυρας υποστήριξε την καταγγελία βιασμού σε βάρος της, υποβλήθηκε από τον 30χρονο Στιβ Μιλατο, καταγγελία για ψευδή καταμηνυση και επίσης συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος του 30χρονου Στιβ Μιλάτου, παραπέμπεται (26/05)  στην Εισαγγελέα Ρόδου .