Λέσβος: Ζούσε σχεδόν ένα μήνα με τη σορό του αδελφού του

Εκδηλωνε άρνηση με το θάνατο, των μελών της οικογένειας του, και ζούσε σχεδόν ένα μήνα, με τη σορό του νεκρού αδελφού του.

Τα δύο αδέλφια, ζούσαν μαζί μετά το θάνατο των γονιών τους, στον Παλαιόκηπο της Λέσβου, αφού δεν είχαν δημιουργήσει δικές τους οικογένειες.
Τις τελευταίες ημέρες, αναδυόταν μία έντονη δυσοσμία και οι γείτονες ανήσυχοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυτιλήνης (27/10) χτύπησαν την πόρτα της κατοικίας και τους απάντησε ο ηλικιωμένος άνδρας, χωρίς όμως να τους επιτρέψει την είσοδο.
Σε ερώτηση αν είναι καλά, απάντησε καταφατικά, ωστόσο όταν τον ρώτησαν για τον αδελφό του, τους ανέφερε ότι βρίσκεται στο κρεβάτι και δεν κινείται ενώ τις τελευταίες ημέρες προσπαθούσε να τον ταϊσει, αλλά δεν έτρωγε ούτε του μιλούσε. “Μάλλον θα πέθανε” είπε στους Αστυνομικούς, ως να μην αντιλαμβάνεται τα λόγια του.
Οι Αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα να τους ανοίξει την πόρτα, αντιμετωπίζοντας την άρνησή του, κι ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα υπηρεσίας,
Παρουσία δικαστικού εκπροσώπου και του ιατροδικαστή, οι Αστυνομικοί (27/10- 21.30), έπεισαν τον άνδρα και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι οπου εντόπισαν σε πλήρη αποσύνθεση τον αδελφό του, συνταξιούχο εν ζωή Εφοριακό.
Οι Αστυνομικοί με δυσκολία κατάφεραν να επιβιβάσουν τον άνδρα σε περιπολικό, για να τον μεταφερουν στο Ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου, καθώς εκδηλωνε άρνηση να αποχωριστεί τη σορό του νεκρού αδελφού του.

Ο σορός του συνταξιούχου Εφοριακού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, προκειμένου να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απο γείτονες των δύο αδελφών,  ο ηλικιωμένος άνδρας και κατά το παρελθόν είχε εκδηλώσει συμπεριφορά άρνησης, με τους θανάτους των υπεργηρων γονιών τους, ενω πήγαινε καθημερινά στο Νεκροταφείο για να τους.. ταΐζει.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport