Λέσβος: Τροχαίο για περιπολικό με τον οδηγό Αστυνομικό να καταγγέλλει “Δεν έπιασαν τα φρένα”

Τροχαίο με περιπολικό της ΔΑ Λέσβου, σε επαρχιακο τμημα του οδικού δικτύου, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του καθώς δεν έπιασαν τα φρένα.

Στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο “Βοστάνειο” Νοσοκομείο Μυτιλήνης για εξετάσεις, μεταφέρθηκε Αστυνομικός της ΔΑ Λέσβου όταν το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε επετράπη της πορείας του σε στροφή και εκτός πορείας προσέκρουσε σε  χωμάτινο όγκο.

Εκτός κινδύνου ο Αστυνομικός- σύμφωνα με ενημέρωση από συναδέλφους του- αναμένεται να λάβει εξιτήριο με την ολοκλήρωση απαραίτητων εξετάσεων.

Σε καταγγελία προέβη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου καθώς απαιτούν, “Άμεση απόσυρση όλων των προβληματικών υπηρεσιακών οχημάτων, για να μην θρηνήσουμε κάποια στιγμή θύματα, καθώς εδώ και πόσο καιρό έχουμε κάνει λόγο για την απαράδεκτη κατάσταση των οχημάτων της ΔΑ Λέσβου. Αυτοκίνητα με πάνω από 400.000km κατά μέσο όρο το καθένα, (επιεικώς απαράδεκτα) που έχουν καταντήσει να είναι επικίνδυνα για τους συναδέλφους, ως προς την οδική τους συμπεριφορά, χωρίς να έχουν περάσει τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο ( ΚΤΕΟ )”