Λέσβος: Πένθος στην τοπική ΕΛΑΣ για τον νεαρό Αστυνομικό που κατέληξε μετά από μακρά νοσηλεία του

Τραυματίσθηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά του έτους, και παρέμενε σε νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, παρά την ιατρική παρακολούθηση ο 30άχρονος Αστυνομικός κατέληξε

Η κατάστασή του 30άχρονου Αστυνομικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, μετά το τροχαίο την πρώτη ημέρα του χρόνου (01/01-08.00) είχε κριθεί κρίσιμη. Ο ίδιος έδωσε τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, παρά την ιατρική παρακολούθηση ο 30άχρονος Αστυνομικός κατέληξε  (28/12).

Ο 30άχρονος Υπαρχιφύλακας Γιάννης ΒΑΣΤΑΓΟΣ, την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου (2020) με το όχημά του, είχε κατεύθυνση την πόλη της Μυτιλήνης. Στο ύψος του πύργου Γιανέλλη, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ και ανετράπη προσκρούοντας σε δένδρο. Διασώστες τον απεγκλώβισαν εν ζωή και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, και παρέμενε νοσηλευόμενος μέχρι το απόγευμα (20/12) της Δευτέρας.

Η αναγγελία του θανάτου του, προκάλεσε θλίψη στους συναδέλφους του, καθώς θεωρούσαν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του.