Ηλιούπολη: Αναζητήσεις για τους δράστες δολοφονικής ενέδρας- Το θύμα μετέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό

Δύο άνδρες αναζητούν σύμφωνα με μαρτυρίες, τα πληρώματα της Άμεσης Δράστης, ως δράστες της ένοπλης ενέδρας με θύμα  άνδρα ο οποίος κατέληξε στο σημείο της επίθεσης, ενώ βρισκόταν πεζός σε κίνηση εν οδώ

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr δύο άνδρες προσέγγισαν πεζή και πυροβόλησαν (28/12-21.40) τον πεζό άνδρα ο οποίος αιμόφυρτος κατέρρευσε στο πεζοδρόμια και κατέληξε στο σημείο της φονικής ενέδρας . Το θύμα, είχε κίνηση στην οδό Θερμοπυλών, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στην Ηλιούπολη, όταν δέχθηκε τα φονιά πυρά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα πρώτα πληρώματα που μετέβησαν, στο χώρο εντόπισαν έξι κάλυκες, από το όπλο των δραστών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο δράστες, με γκρι και χακί μπουφάν αντίστοιχα, αποχώρησαν από το σημείο της φονικής ενέδρας με ασημί Smart. Το θύμα φέρεται να είχε στην κατοχή του χρηματικό ποσό, πληροφορία η οποία εξετάζεται .
Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του θύματος, ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία του 38άχρονου Κώστα Ασημακόπουλου, ο οποίος  έχει απασχολήσει το τμήμα Δίωξης Εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής κατά το παρελθόν, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε δικογραφία από το Δεκέμβρη του 2015, για υπόθεση εκβιασμών, με 22συλληψεις και 70συνολικά κατηγορούμενους σε βάρος του εκκρεμούσε δικογραφία από το Δεκέμβρη του 2015, για υπόθεση εκβιασμών, με 22συλληψεις και 70συνολικά κατηγορούμενους. Η δολοφονία του Κώστα Ασημακόπουλου, αποδίδεται στο πλαίσιο “εκκαθάρισης λογαριασμών” μεταξύ μελών κυκλωμάτων εκβιαστών και «νονών» της νύχτας.

Στο χώρο μετέβη ιατροδικαστής και κλιμάκιο της ΔΕΕ για ιχνηλάτηση και αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.