Λέσβος: “Αν η κατάσταση ήταν αντίστροφη και κάποιος μπάτσος έσπαγε αμάξι σκηνή η οτιδήποτε κάποιου “πρόσφυγα” τι θα γινόταν άραγε;;,”

Το σταθμευμένο όχημα ιδιοκτησίας αστυνομικού, μεταξύ όσων εχουν διατεθεί για την φύλαξη των περίπου 19.000 λαθρομεταναστών, ξέσπασαν οι διαφωνούντες στο ΚΥΤ Μόριας Λέσβου.

Μόρια Παρασκευή 20-12-2019.

Δυστυχώς αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες έτυχε να γίνει σε αυτοκίνητο συναδέρφου.

Και δεν έγινε σε υλικό αντικειμένου κάποιου μετανάστη ώστε να συγκινηθεί η κοινωνία και αυτοί που πρέπει να μεριμνήσουν για την αποζημίωση του συγκεκριμένου.. Ο οποίος καθημερινά και πολλές φορές καθ’υπερβαση ωραρίου κάνει αυτό που πρέπει για να εξυπηρετηθούν αυτοί…

Που τελικά μάλλον ανάμεσα τους είναι και πολλοί “μάγκες” που σπάνε το βράδυ αυτοκίνητα ή ότι άλλο βρούνε.. Αν η κατάσταση ήταν αντίστροφη και κάποιος μπάτσος έσπαγε αμάξι σκηνή η οτιδήποτε κάποιου “πρόσφυγα” τι θα γινόταν άραγε;;

Θα έβγαινε φασίστας και μπλα μπλα μπλα.. το ξέρουμε όλοι.. ΕΔΕ, διαθεσιμότητα και και και…… Τώρα απλά είναι μια απλή Κυριακή.. Και τι αν έρχονται Χριστούγεννα και άγιες μέρες;; Μπάτσος είναι… Ελλάδα ξύπνα”.

Μ.Τ Αστυνομικός