Λέρος: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και η ανήλικη φίλη του για «revenge porn» σε 16χρονη

Με δικογραφία για παραβάσεις των άρθρων του ΠΚ «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», «εκδικητική πορνογραφία» και «πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων», συνελήφθησαν στρατιωτικός και η ανήλικη φίλη του με μήνυση συμμαθήτριας της

Ο 22χρονος στρατιωτικός και η 16χρονη μαθήτρια, με διαμονή στη Λέρο, διατηρούσαν ερωτικό σύνδεσμο μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της επίσης ανήλικης μαθήτριας, φέρεται ο 22χρονος στρατιωτικός από κοινού με την 16χρονη μαθήτρια και σύντροφό του,  μέσω λογαριασμού που είχαν δημιουργήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με ψευδή στοιχεία στα στοιχεία άνδρα, από την προηγούμενη Κυριακή (25/09) είχαν αναπτύξει επικοινωνία, με την 16χρονη συμμαθήτρια της φίλης του στρατιωτικού. Η επικοινωνία τους διήρκεσε μέχρι την περασμένη Πέμπτη (29/09) αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Την Παρασκευή (30/09) η 16χρονη, πληροφορήθηκε ότι οι επίμαχες φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο βρίσκονταν στην κατοχή συμμαθητών της.

Η ίδια ενημέρωσε τους γονείς της και υπέβαλλαν στο ΑΤ Λέρου καταγγελία. Σε έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 22χρονου στρατιωτικού και της 16χρονης συντρόφου του, οι οποίοι συνελήφθησαν. Τα κινητά τους τηλέφωνα και τα ηλεκτρονικά μέσα που κατείχαν κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για περαιτέρω εξέταση. Με τη δικογραφία σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα στην Κω.