Λάρισα: “Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης μας περίμενε στην είσοδο της πόλης κι αναλαμβάνει δράση ο αστυνομικός για να μην χαθεί χρόνος”

Σε ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή, η οικογένεια του μικρού ασθενούς θέλησε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς της ΑΔ Λάρισας οι οποίοι συνόδευσαν το οικογενειακό όχημα μέχρι το Νοσοκομείο καθώς είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό

«Είμαι ο Δημήτρης και την προηγούμενη Κυριακή χρειάστηκε να μεταφερθώ ευσπεσμενα με υψηλό πυρετό από τη Λεπτοκαρυά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Μέσα στην ταραχή και την αγωνία τους η μαμά και η γιαγιά ζήτησαν τη βοήθεια της ομάδας Άμεσης Δράσης Λάρισας να μας παραλάβουν από την είσοδο της πόλης και να μας συνοδεύσουν ανοίγοντας μας δρόμο μέχρι το νοσοκομείο.

Το περιπολικό της Άμεσης δράσης μας περίμενε στην είσοδο της πόλης. Είχαν ανοίξει τις σειρήνες και προπορεύονται μπροστά για να μας ανοίξουν δρόμο.

Η μαμά μου σε ταραχή δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και να ακολουθήσει το περιπολικό. Τότε αναλαμβάνει δράση ο αστυνομικός για να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να μεταφερθω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια. Με οδήγησαν μέχρι την είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

Μπορεί να ειμαι μικρούλης αλλά θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους δύο αυτούς εξαίρετους ανθρώπους- αστυνομικους που προσπάθησαν για μένα και απέδειξαν ότι είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι και γονείς. Το ενδιαφέρον τους για μένα δεν σταμάτησε μόνο στην είσοδο του νοσοκομείου, αλλά νοιάστηκαν και για την περαιτέρω πορεία της υγείας μου.

Ειδικότερα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Τάσο Δ. και το συνάδελφό του Θανάση Μπ. που απέδειξαν ότι υπάρχει και η άλλη πλευρα των αστυνομικών. Των αστυνομικών εκείνων που υπηρετούν το ρόλο τους και βοηθούν τους πολίτες. »

Ο Αστυνομικός Θανάσης Μπ., ανταποδίδοντας τις ευχαριστίες πρς την οικογένεια ανέφερε οτι, «Έχοντας παιδιά στην ηλικία του Δημήτρη, βάλαμε απευθείας τους εαυτούς μας στην θέση σας… χιλιάδες φορές λοιπόν και να ξαναχρειαστει εμείς θα είμαστε εκεί να βοηθήσουμε με όλη μας την ψυχή… περαστικά στον μικρούλη σας και να τον καμαρώνετε…»

Ενώ ο συνάδελφος του, Τάσος Δ. ευχήθηκε, «Να είσαι πάντα γερός και δυνατός Δημητράκη . Η χαρά μας είναι τεράστια που βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας για να ξεπεράσεις σύντομα την περιπέτεια σου. Είσαι πολύ πολύ δυνατός και μας το απέδειξες.

Καλό καλοκαίρι να έχεις εσύ και η υπέροχη οικογένεια σου!!  Ό,τι χρειαστείς όποτε μας χρειαστείς ..θα είμαστε πάντα δίπλα σου»