Λάρισα: Πένθος για την Αξιωματικό Ψυχολόγο της ΓΕΔΑΠ Θεσσαλίας

Πένθος στη  ΕΛΑΣ στην αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου της Αξιωματικού και Ψυχολόγου της ΓΕΔΑΠ Θεσσαλίας η οποία κατέρρευσε μπροστά στο σύζυγό της

Η 46χρονης Αστυνόμος Ά της ΕΛ.ΑΣ. Ψυχολόγος της ΓΕΔΑΠ Θεσσαλίας, κατέρρευσε το πρωί της Κυριακής (14/04) μέσα στο σπίτι της μπροστά στο σύζυγό της και συγγενούς τους. Άμεσα το σπίτι της οικογένειας μετέβη το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες επιχειρούν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στη 46χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, και διασωληνώθηκε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 46χρονη Μαρία Κορώνη, κατέληξε.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου της Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής, με την εκτίμηση ότι υπέστη ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο. Η Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ Μαρία Κορώνη, κόρη του ε.α.Στρατηγου της ΕΛ.ΑΣ Αντωνίου Κορώνη ήταν μητέρα ενός ανήλικου αγοριού.

Ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος έχει διατελέσει Γενικός της Θεσσαλίας, και είχε συνεργαστεί με την Αξιωματικό της ΕΛΑΣ και Ψυχολόγο της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας, αναφέρει «“Θανέειν πέπρωται άπασι” (“είναι γραφτό σε όλους να πεθάνουν”) (Πυθαγόρας)

Η φίλη και συνάδελφος Μαρία Κορώνη, Αξιωματικός και Ψυχολόγος της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας , τόσο αιφνίδια, έφυγε σήμερα το πρωί…………. Δυναμική αλλά και ευαίσθητη… Μητέρα αλλά και Αστυνομικός που ποτέ δεν συμβιβάστηκε με τη μετριότητα, πάντα αγωνιζόμενη για το καλό του Σώματος και των Συναδέλφων. δραστήρια και με τεκμηριωμένη άποψη. Καλό ταξίδι αγαπητή μας Μαρία. Καλό Παράδεισο…»

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας αναφέρει, «Ο θάνατος δεν έχει λογική και δεν νοιάζεται για τη χρονική στιγμή… Η συνάδελφός μας Μαρία Κορώνη, Αξιωματικός και Ψυχολόγος της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας, μία ευγενική, φωτεινή και χαρισματική Κυρία δεν είναι πια κοντά μας.. Εκείνοι που δεν είναι πια κοντά μας, παραμένουν πάντα μέσα στην καρδιά μας. Εκεί όπου φυλάμε τα πολυτιμότερα πράγματα, εκεί θα αναπαύεσαι και εσύ Μαρία μας. Καλό ταξίδι φίλη μας, άξιε συνεργάτη, γιατρέ και συναδέλφισσά μας»

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο,πόλεως Λαρίσης), την Τρίτη (16/04) στις 12,00μμ.