Λάρισα: Νεκροί οι δυο επιβαίνοντες στο μονοκινητήριο – Συντρίμμια εντόπισαν τα συνεργεία διάσωσης

Νεκροί ανάμεσα στα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου οι δύο επιβαίνοντες, του μονοκινητήριου που κατέπεσε εξω από τη Λάρισα, εντόπισαν τα συνεργεία διάσωσης .

Στα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο και χάθηκε από το ραντάρ (26/07-21.10) και αναζητούνταν (27/07-03.00) στην περιοχή Στην  Δένδρα, έξω από την Λάρισα, εντόπισαν τα συνεργεία διάσωσης και τα σώματα των δύο επιβαινόντων.

Νεκροί αναμεσα στα συντρίμμια δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους οι των δύο επιβαίβοντες, περισυνελλέγησαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ιδιώτης που συμμετείχε στις έρευνες ειδοποίησε τους Πυροσβέστες για το σημείο και με τη συνδρομή ελικοπτέρου Apache ανεσειραν απο τα συντρίμμια του αεροσκάφους του δύο άνδρες.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της Αστυνομίας, με 10 οχήματα 23 Πυροσβεστες, και ελικόπτερο του Στρατού.

Το αεροσκάφος σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσης θα έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Τερψιθέας (26/07-20:30). Παρά τις προσπάθειες για επικοινωνία οι δυο επιβαίνοντες, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ- επιχειρηματίας της Λάρισας και εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας- φίλοι με καταγωγή από την Αμφιλοχία, δεν ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις που δέχθηκαν.

Κατα τη διάρκεια των ερευνών, συγγενείς και φίλοι των δύο ανδρών είχαν μεταβεί  στην Αερολέσχη Λάρισας, αναμένοντας με αγωνία νέα για την εξέλιξη των ερευνών.