Λάρισα: “Με έσερνε και με κλωτσούσε σε κεφάλι και σώμα, πρόθεσή του, ήταν να με σκοτώσει”

Η γυναίκα αστυνομικός και τα παιδιά της λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη από τις πρώτες μέρες μετά την επίθεση από το σύζυγο και πατέρα της οικογένειας

Εξιτήριο έλαβε  την Πέμπτη (10/08) από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η 43χρονη αστυνομικός θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από τον 52χρονο σύζυγο της.

Η ίδια στην κατάθεσή της αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε στα χέρια του 52χρονου συζύγου της,  «Μου είπε να ανοίξω την πόρτα επειδή του λείπω. Μόλις το έκανα, χωρίς να πει οτιδήποτε, αιφνιδιαστικά άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι, και με έριξε στο πάτωμα, με τραβούσε από τα μαλλιά σέρνοντάς με και συνέχισε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα. Του έλεγα να σταματήσει να με χτυπάει, έχουμε 2 παιδιά να μεγαλώσουμε, αλλά αυτός συνέχιζε. Πιστεύω ότι πρόθεσή του εκείνο το βράδυ ήταν να με σκοτώσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την περασμένη Τετάρτη (09/08) ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ολοκλήρωσε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία διαπίστωσε ότι η γυναίκα φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και κοιλίας ενώ θα τεθεί και σε μακροχρόνιο πρόγραμμα οργανικής αποκατάστασης δεδομένο της κατάστασης της ως πολυτραυματίας.

Ο 52χρονος δράστης φέρεται να ομολόγησε “Είμαι απαράδεκτος, θόλωσα από τον θυμό μου”, και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόσφατα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια.