Λάρισα: Εμφανίστηκαν ως πελάτες και “ξάφρισαν” θήκες κοσμημάτων.

Εμφανίστηκαν ως πελάτες κι έδειξαν ενδιαφέρον για τα κοσμήματα στις προσθήκες. Όταν αποχώρησαν οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν ότι είχαν βρεθεί με ζημιά χιλιάδων ευρώ καθώς οι δύο γυναίκες είχαν αποσπάσει υφασμάτινες θήκες με κοσμήματα.

image

Κάμερα κοσμηματοπωλείου στη Λάρισα  κατέγραψε τη δράση δύο… θρασύτατων κυριών, οι οποιες εμφανίστηκαν ως πελάτισσες (16/04) και με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαξαν υφασμάτινη θήκη μπροστά στην ιδιοκτήτρια η οποια τις εξυπηρετούσε .

image

Απο το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας (βιντεο)  του καταστήματος, έχει καταγραφεί η μία από τις δύο γυναίκες- εμφανίστηκαν να μιλάνε ισπανικά-, να εχει ακουμπησει πάνω στη βιτρίνα του πάγκου στον οποίο η ιδιοκτήτρια τους δειγμάτιζε τα κοσμήματα δίπλα από τις υφασμάτινες θήκες, μια τσάντα. Στη συνέχεια και ενώ η ώρα περνάει και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοσμήματα μετατοπίζει την τσάντα και μαζί την.θφασμαρινη θήκη.ε το κομπιουτεράκι στα χέρια η ιδιοκτήτρια υπολογίζει την τιμή της αλυσίδας που είχε νωρίτερα δειγματίσει στις δύο γυναίκες ενώ την υφασμάτινη θήκη καλύπτει ένα μπουφάν.
Λίγο αργότερα, μαζί με την τσάντα και το μπουφαν – όπως διέκριναν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης στο κύκλωμα ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου – οι δύο γυναίκες είχαν αποσπάσει και την υφασμάτινη θήκη με τα κοσμηματα.

image

Όταν η ιδιοκτήτρια κατάλαβε τι είχε συμβεί και αναζητήσεις τις δύο γυναίκες ήταν.. “άφαντες”. Σύμφωνα με πληροφορίες το 2013 με τη ίδια μεθοδολογία δύο γυναίκες είχαν εμφανιστεί σε κοσμηματοπωλείο της Λαμίας και είχαν αποσπάσει και τότε.. υφασμάτινες θήκες.
Έκκληση απευθύνει η ιδιοκτήτρια σε όποιον μπορεί να αναγνωρίζει κάποια από τις δυο γυναίκες, να επικοινωνήσει άμεσα ειτε στο κινητο της τηλέφωνο στο 6936749464 είτε με το Τμήμα Ασφαλείας Λάρισας.