Λάρισα: Δημοτική Αστυνομία επέδωσε κλήση σε οχήματα του Δήμου, σταθμευμένο σε θεση ΑμεΑ

Κλήση σε οχημα του Δημου Λαρισαίων βεβαίωσε η Δημοτική Αστυνομία για στάθμευση σε θέση ΑμεΑ, στο κέντρο της πόλης. Κύκλοι του Δημάρχου Λαρισαίων, αναφέρουν οτι έχει κληθεί ο υπάλληλος- οδηγός να πληρωσει τη κλήση του.

Από την τσέπη του θα κληθεί να πληρώσει υπάλληλος του δήμου Λαρισαίων την κλήση που έκοψε η δημοτική αστυνομία στο όχημα που οδηγούσε, επειδή ήταν παρκαρισμένο σε θέση ΑμεΑ (29/08) στο κέντρο της πόλης!

Το θέμα έλαβε διαστάσεις μετά την ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της σχετικής φωτογραφίας, με το δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη να μην κρύβει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του οδηγού – δημοτικού υπαλλήλου.

aytokinito amea

Σε μία συμβολική και σημειολογική προσπάθεια, απο τη Δημοτικη Αρχη, “διέρρευσε” η σχετική κλήση που βεβαιώθηκε από τη δημοτική αστυνομία.

klisi

Όπως τόνιζαν στο onlarissa.gr κύκλοι του Δημάρχου Λαρισαίων, ήδη ο κ. Καλογιάννης έχει ζητήσει από τον οδηγό και την υπηρεσία του να πληρωθεί η κλήση που βεβαιώθηκε, τονίζοντας σε υψηλούς τόνους πως «δεν μπορεί την ώρα που από την αρχή της θητείας δίνεται μία μάχη για τις θέσεις ΑμεΑ και όταν η δημοτική αστυνομία κόβει ετησίως περί τις 1.300 κλήσεις για το λόγο αυτό, να εμφανίζονται τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα από δημοτικούς υπαλλήλους».

_________

*onlarissa.gr / πηγή φωτό: new larissa city

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2016/08/31/i-dimotiki-astinomia-ekopse-klisi-se-aftokinito-tou-dimou-lariseon-giati-parkare-se-thesi-amea/