ΛΑΡΙΣΑ- Αμπελάκια: Υπέκυψε ο 75χρονος που είχε κακοποιηθεί από δράστες διάρρηξης και ληστείας.

Έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, και δεν τα κατάφερε, ο 75χρονος πολυτραυματίας θύμα ληστειας μέσα στο σπίτι του.

Υστερα απο παραμονή 15 ημερών ο 75χρονος Δημήτρης Σαμαράς, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, τα ξημερώματα του Σαββάτου (08/11).
Οι δράστες, εισέβαλαν στο σπίτι του 75χρονου (23/10) στα Αμπελάκια και τον χτύπησαν με γροθιές, προκαλώντας του σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι κακοποιοί, είχαν χτυπήσει την 72χρονη σύζυγό του, τραυματίζοντάς την ελαφρά. Στη συνεχεια, ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, άρπαξαν 2.500 ευρώ, χρυσαφικά και κοσμήματα τα δύο κινητά του ζευγαριού και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους. Ενω για να καθυστερήσουν την επικοινωνία τους με την Αστυνομία, είχαν κόψει τα καλώδια της τηλεφωνικής συσκευής που διατηρούσαν στο σπίτι.
Ο 75χρονος, Δημήτρης Σαμαράς, αδελφός του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Λάρισας, ήταν συνιδρυτής της μεταφορικής εταιρείας «Λαρισαϊκή Σαμαρά».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport