ΛΑΜΙΑ: Τραυμάτισε θανάσιμα το φίλο του, σε καταστήματα με είδη κυνηγίου.

Επισκέφτηκε την επιχείρηση φίλου του με είδη κυνηγίου και αλιείας, ωστε να τακτοποιήσει εκκρεμότητα για την ανανέωση της άδειας οπλοκατοχής του και να λαδώσει το όπλο που κατείχε νόμιμα. Όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τραυματίστηκε βαρύτητα, στο στήθος.

image

Ο 39χρονος Κώστας Βεράκης γνωστός και καταξιωμένος σε οσους ασχολούνται με το κυνήγι, είχε ανοίξει την επιχείρηση που διατηρεί στην πόλητης Λαμίας (εναντι της ΠΕΛ) με είδη κυνηγίου και αλιείας όταν ο γιατρός και φίλος του, βρέθηκε στο μαγαζί του (01/12-08.30).
Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες,  αποδίδεται ωστόσο σε εσφαλμένο χειρισμό, εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε ο φίλος του,  με αποτέλεσμα ο 39χρονος να τραυματιστεί βαρυτατα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετεφετε τον 39χρονο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Ο 39χρονος Κώστας Βεράκης με την σύζυγό του είχαν παραστεί -πριν λίγες μέρες- στους Αγώνες του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος.
image
Ο γιατρός σε κατάσταση σοκ συνελήφθη,  και καταθέτει στην Ασφάλεια Λαμίας, που ενεργεί την προανάκριση, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, με το θάνατο του 39χρονου,  να αποδίδεται σε δυστύχημα.

Πηγή (ΦΩΤΟ )

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport