Λαμία: Θύμα επίθεσης και τραυματίας απο αδέσποτα σκυλιά εα Αστυνομικός Διευθυντής

Στο αυτόφωρο «σιτιστης» αδέσποτων σκυλιών, ο οποίος διαβιεί μέσα στο αυτοκίνητο του, ύστερα απο επίθεση των ζώων και τραυματισμό σε εα Αστυνομικό Διευθυντή, ο οποίος υποβλήθηκε σε συρραφή του τραύματος.

Ο 52άχρονος, εα Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας, επέστρεφε στο σπίτι του (17/08), από καφετέρια, στη νότια πλευρά της πολης, μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού για το Champions League, οταν δέχθηκε την επίθεση από δυο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά που σιτίζει άστεγος της πόλης.

Με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ο συνταξιούχος Αστυνομικός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως περιγράφει ο ίδιος ο συνταξιούχος Αστυνομικός, τα δύο σκυλιά του επιτεθήκαν, τον έριξαν στο έδαφος και κινήθηκαν να τον δαγκώσουν στο λαιμό και το κεφάλι. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί τον τραυμάτισαν σε κάτω κι ανω άκρα. Σε συνδρομή βοήθειας του συνέτρεξαν εγκαίρως δύο γείτονες, που άκουσαν τη φασαρία, και ήταν ένας από τους πρώτους που μετέφεραν τον τραυματία Αστυνομικό για περίθαλψη.

Στο Νοσοκομείο Λαμιας ωστόσο δεν υπήρχε στα διαθέσιμα σκευάσματα αντιτετανικος ορος, και χρειάστηκε να προμηθευτούν από.. ιδιωτικό φαρμακείο!

Ο 52άχρονος συνταξιούχος Αστυνομικός Διευθυντής υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 75άχρονου άνδρα, ο οποίος διαβιεί τα τελευταία περίπου πέντε χρόνια μέσα σε αυτοκίνητο και φέρεται να σιτιζει τα αδέσποτα σκυλιά. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου αναμένεται να μεταχθεί  στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών της Λαμίας, δύο – τρία σκυλιά τα οποία βρισκουν τροφη στο σημείο που εχει μετατρεψει σε “παραγκα” ο 75άχρονο, και (προφανώς) αισθάνονται την ανάγκη να προστατεύουν το χώρο τους – το δημόσιο πεζοδρόμιο- και γίνονται επιθετικά σε όποιον προσεγγίζει το χώρο. Αν κι έχουν γίνει επανειλημμένα καταγγελίες για την παράνομη κατάληψη του χώρου και εστία μολύνσεων, ο ηλικιωμένος παραμένει να ζει στο δρόμο.