Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση οχημάτων- Σοβαρά τραυματίσθηκε έγκυος.

Σοβαρό τροχαίο με τη σύγκρουση δύο οχημάτων, στην είσοδο της πόλης της Λαμίας. Τραυματίας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, έγκυος στον 8ο μήνα η οποία επέβαινε σε όχημα.

Στην είσοδο της πόλης της Λαμίας- στο ύψος του “Σερδάρη”- (27/08-14.00) 39άχρονος οδηγός λευκού Toyota Yaris κινούμενος στον παράδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία επιχείρησε να στρίψει αριστερά, ενώ στην κεντρική οδό, απ το αντίθετο ρεύμα, βρισκόταν εν κινήσει λευκό Opel Corsa στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι .
Από τη σφοδρή σύγκρουση το Opel Corsa παρεξέκκλινε της πορείας του, προσέκρουσε και ακινητοποιήθηκε σε κολόνα φωτισμού, ενώ το Yaris προσέκρουσε σε διερχόμενο Toyota Corola που ακολουθούσε.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η 22άχρονη σύζυγος του οδηγού Opel Corsa η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού,και διανύει τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,διακομίστηκε και παραμένει σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Διερχόμενοι οδηγοί και αυτόπτες μάρτυρες τους τροχαίου, έσπευσαν να βοηθήσουν του επιβαίνοντες στα οχήματα. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

 

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport