Λαμία: Νέα προθεσμία έλαβε για να απολογηθεί ο Χρήστος Μπαλαντίνας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα

Οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ωστόσο ο συνήγορος του 39άχρονου, ζήτησε κι έλαβε νεα προθεσμία για να απολογηθεί ο κατηγορούμενος για φυσική αυτουργία στη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Ο εκ τεκμηρίων αποδιδόμενος ως δράστης στη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα μετά την τριήμερη προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε  (31/01) απο τον αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας για το μεσημέρι της Τρίτης  (03/12) προκειμένου να απολογηθεί, μέσω του συνηγόρου του Λεωνίδα Κουμπούρα, δικηγόρο Λάρισας, ζήτησε από τον Εισαγγελέα κι έλαβε νέα προθεσμία για αύριο  (04/12).

Με μια σύντομη διαδικασία ο κατηγορούμενος μετήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας και μετά την τυπική διαδικασία με συμβατικό όχημα μεταφέρθηκε και πάλι στο κτήριο της ΔΑ Φθιώτιδας οπου και παραμένει κρατούμενος από τη σύλληψή του  (31/12).

Τα δύο αδέλφια της Θώμης Κουμπούρα, Κώστας και Σάββας, μαζί με τον δικηγόρο τους Θέμη Σοφό, παραβρέθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας, κατά τη μεταγωγή του 39άχρονου. Ο Κώστας Κουμπούρας ο οποίος και γνώριζε καλύτερα τον 39άχρονο κατα τη αποχώρηση του Χρήστου Μπαλαντίνα προς το συμβατικό όχημα της Αστυνομίας,  έτρεξε οργισμένος προς το μέρος του και με σθεντόρια φωνή ώστε να τον ακούσει, του απευθύνθηκε, «Ρε, τα παλικάρια λένε την αλήθεια, ρε.. Ρε Μπαλαντίνα.. πες την αλήθεια, ρε..!» Άμεση ηταν η αντίδραση των Αστυνομικών, συμπολιτών του καθως και του δικηγόρου της οικογενειας, και τον συγκράτησαν, ενώ οι Αστυνομικοί με τον κατηγορούμενο “άνοιξαν” το βηματισμό τους, απομακρύνοντάς τον απο το Δικαστικό Μέγαρο.