Λαμία: “Είδε” τους δράστες βανδαλισμού στο σπίτι του- Με τη δημοσιοποίηση βίντεο επικοινώνησαν και ανέλαβαν τη ευθύνη

Κάμερα σε κοινόχρηστο χώρο, κατέγραψε την κίνηση των δραστών βανδαλισμού σε σπίτι στη Λαμία. Με τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, ένας από τους δράστες επικοινωνησε με τον ιδιοκτήτη και δηλωσε πρόθυμος να αποκαταστήσει τη φθορά που προκάλεσε στους τοίχους.

“Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια, σχετικά με την ταυτότητα των δραστών. Πριν από λίγο ο ένας από τους δύο επικοινώνησε μαζί μου, παραδεχόμενος το λάθος του. Προσφέρθηκε μάλιστα να αποκαταστήσει την ζημιά που έκανε. Πιστεύω να είναι ειλικρινής. Σταματάω εδώ λοιπόν. Προς το παρόν”.. έγραψε σε λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα ο ιδιοκτήτης του οικήματος που βρέθηκε αντιμέτωπος με την εικόνα του βανδαλισμού

Βανδαλισμός_λαμια

Ήταν το περασμένο Σάββατο  (04/02) όταν δύο νεαροί προχώρησαν σε βανδαλισμό στους τοίχους οικίας με την αναγραφή συνθημάτων με οπαδικό περιεχόμενο όπως καταγράφεται και σε υλικό κάμερας ασφαλείας.

Βανδαλισμός_λαμία

..” την «είδαν» κάπως και κατέστρεψαν το σπίτι μου. Εκείνο που δεν είδαν είναι η κάμερα απέναντι. Μόλις «κόψω» το βίντεο και τραβήξω και τα μουτράκια τους, θα αρχίσει το πανηγύρι. Και εδώ και στα σχολεία τους και φυσικά και στα σπίτια που μένουν βέβαια”…ανέφερε σε ενημέρωση προς τους συντοπίτες του ο ιδιοκτήτης του ακινήτου την επόμενη κιόλας ημέρα μόλις είδε τα συνθήματα στους τοίχους.

Βανδαλισμός _camera

“Αυτοί οι λεχρίτες λοιπόν νομίζανε ότι θα την «βγάλουν καθαρή». Εδώ απεικονίζονται «επί τω έργω»! Παρακαλώ όποιον γνωρίζει τα ονόματά τους να με ενημερώσει. Θα ακολουθήσει και το βίντεο”, συνέχισε στις αναρτήσεις του ο ένοικος του σπιτιού. Και δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες όπως τις απομόνωσε από το βιντεοληπτικό υλικό που είχε καταγραφεί.

Βανδαλισμός_Λαμία

Με τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, ένας από τους δράστες επικοινωνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, και δηλωσε πρόθυμος να αποκαταστήσει τη φθορά που προκάλεσε στους τοίχους.