Λαμία: “Γύφτοι κύκλωσαν και λήστεψαν φαντάρους σε έξοδο, στο κέντρο της πόλης”

Με άδεια εξόδου από το Στρατόπεδο νεοσύλλεκτοι φαντάροι, δεχθήκαμε επίθεση από οργανωμένη ομάδα Ρομά, στο κέντρο της Λαμίας, οι οποίοι τους αφαίρεσαν χρήματα και κινητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία γονέα ενός εκ των νεοσυλλέκτων, μαζί με δύο φαντάρους ο γιος του, είχε λάβει άδεια εξόδου από το Στρατόπεδο και κινήθηκαν στο κέντρο της πόλης.
Πεζή κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Λαού- το πλέον κεντρικό σημείο της νυχτερινής ζωής της πόλης- όταν οχτώ Ρομά- σύμφωνα με την  καταγγελία- τους κύκλωσε και με απειλή τους ληστέψαν, αφαιρώντας τους #€100 και τα κινητά τους τηλέφωνα.

“Χτες βράδυ στις 9.30 περίπου 8 γύφτοι (δεν τους αποκαλώ ρομα) κυκλώσαν και λήστεψαν φαντάρους που είχαν έξοδο στην περιοχή της πλατείας λαού τους πήραν κινητά και χρήματα απειλώντας με μαχαιρια. εκτός του ότι είναι ντροπή για την πόλη μας είναι τουλάχιστον πρωτόγνωρο για μένα. πρέπει η αστυνομία να επιληφθεί άμεσα με περιπολίες στο κέντρο. Φυσικά στο στρατόπεδο να διεξαχθεί έρευνα και καταγγελία. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ……!!!!….”