Λαμία: Γαλλίδα θύμα αρπαγής από τον πρώην σύντροφό της, για τέσσερις ημέρες

Στο Γαλλικό Προξενείο κατήγγειλε ο πατέρας της την αρπαγή της κόρης του από 35άχρονο στη Λαμία

Δεμένη και φιμωμένη σε διαμέρισμα στην πόλη της Λαμίας, κρατούσε για τέσσερις ημέρες (από 12/09) τη 40άχρονη Γαλλίδα ο πρώην σύντροφός της.

Ο πατέρας του θύματος, κατήγγειλε (14/09) στο Γαλλικό Προξενείο και κατονόμασε τον πρώην σύντροφο της κόρης του, ως δράστη αρπαγής της. Τα στοιχεία διαβάστηκαν μέσω Interpol και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με την τοπική ΑΔ Φθιώτιδας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας (15/09) μετέβησαν με Εισαγγελέα στο σπίτι του 35άχρονου- εθνοφύλακα στο ΚΕΥΠ- και διενήργησαν κατ’ οίκον έρευνα. Δεμένη και φιμωμένη σε δωμάτιο του διαμερίσματος με πρόσβαση στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, εντόπισαν τη 40άχρονη Γαλλίδα.

Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, ενώ συνελήφθη και η 24άχρονη συμβία του, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για αποσιώπηση εγκλήματος.

Κατά την προανάκριση στη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι η Γαλλίδα, διατηρούσε διαδικτυακή επικοινωνία τους τελευταίους μήνες με τον πρώην σύντροφό της και είχαν προγραμματίσει συνάντηση.

Η Γαλλίδα σε κατάσταση ψυχολογικής κατάρρευσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ σε υποστήριξη της βρίσκεται η οικογένειά της.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα (18/09).