Λαμία, Φθιώτιδας: Θανατηφόρα τροχαία σε “μοιραίες” καραμπόλες 18χρόνια από το φονικό τροχαίο με το βυτιοφόρο στα Καμμένα Βούρλα

Η μοιραία καραμπόλα θανάτου ανήμερα την Πρωτομαγιά του 1999 με την πρόσκρουση σε βυτιοφόρο με προπάνιο και η έκρηξη που ακολούθησε 18χρόνια μετά συγκλονίζει ως σημείο αναφοράς για τον 27άχρονο οδηγό της μοτοσικλέτας που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο στον κόμβο της Λαμίας.

mananas

Ο 27άχρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας Γιώργος Μανανάς, θύμα στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε (15/12-21.15) στον κόμβο της Λαμίας, ήταν 9ετών, όταν ανήμερα της Πρωτομαγιάς το 1999 το δυστύχημα στα Καμμένα Βούρλα, με την έκρηξη στο βυτιοφόρο που μετέφερε προπανιο παγώνει το πανελλήνιο. Πέντε νεκροί και 14τραυματίες ο τραγικός απολογισμός.

ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΟΠΑΝΙΟ_ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΡΧ_ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
Ο οδηγός βαν μεταφοράς κρεάτων, προσέκρουσε με το όχημά του στο σταθμευμένο για τροχονομικό έλεγχο βυτιοφόρο το οποίο μετέφερε προπάνιο, στον παλιό περιφερειακό δρόμο των Καμένων Βούρλων. Από τη σύγκρουση στο πίσω μέρος του, στο βυτιοφόρο ξέσπασε πυρκαγιά και κλήθηκε η Πυροσβεστική. Το πλήρωμα τής Πυροσβεστικής, επιχείρησε με την άφιξή του στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς όταν σημειώθηκε η φονική έκρηξη, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς Πυροσβέστες, τον οδηγό του βυτιοφόρου και τον οδηγό του ΒΑΝ Κώστα Μανανάς, το πτώμα του “χάθηκε” στην έκρηξη. Ο οδηγός του βαν μεταφοράς κρεάτων ήταν ο πατέρας του 27άχρονου οδηγού της μοτοσικλέτας που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΟΠΑΝΙΟ_ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΡΧ_ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Ο 57άχρονος οδηγός του επιβατικού αυτοκίνητου (Κ.Γ) που επίσης έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο δυστύχημα, διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στα νότια προάστια  της Λαμίας, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.