Λαμία: Αστυνομικός συνοδός ασθενούς επιτέθηκε και χτύπησε νοσηλεύτριες- Εξαπέλυε απειλές ότι θα κάψει το Νοσοκομείο

Επενέβησαν αστυνομικοί περιπολίας οι οποίοι κλήθηκαν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας, για να απομακρύνουν τον μαινόμενο συνάδελφό τους συνοδό ασθενούς ο οποίος χτύπησε δύο νοσηλεύτριες, ενώ εξαπέλυε απειλές να κάψει το Νοσοκομείο

Σοβαρό επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης (11/08-22.45) αναστάτωσε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όταν ο αστυνομικός στο επάγγελμα γιός ασθενούς, ο οποίος νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, επιτέθηκε και χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου εξαπολύοντας απειλές και ύβρεις κατά πάντων.

Ο 44χρονος ενώ βρισκόταν σε έξαρση ψυχικής ορμής με φωνές ζητούσε να αλλαχθεί ο ουροσυλλέκτης του πατέρα του, ενω έβριζε, αναμεσα σε συνοδούς και ασθενείς.

Οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα “Επείγοντα” για εκτίμηση των τραυμάτων τους. Ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 44χρονος αστυνομικός συνοδός του ασθενούς, έβριζε τους πολιτικούς – κυβερνητικούς και μη – και απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει την πόλη.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου επικοινώνησε άμεσα και ζήτησε αστυνομική συνδρομή και πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο σημείο με τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον έξαλλο και μαινόμενο συνάδελφό τους, οποίος υπηρετεί σε Αστυνομική Υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής.

Στο ΑΤ Λαμίας, ο 44χρονος αστυνομικος συνελήφθη με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης. Μετά από αίτημα συγγενικών του προσώπων με Εισαγγελική παραγγελία ο 44χρονος αστυνομικος πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Από το Νοσηλευτικό Ιδρυμα έχει υποβληθεί (12/08/) μήνυση κατά του 44χρονου αστυνομικού- συνοδού του ασθενούς ο οποίος προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο.