Λαμία: Από τη βάπτιση .. στο Νοσοκομείο- Συγγενείς νεοφώτιστου επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη κέντρου.. για τα ποτά στο γλέντι

Από τη χαρά της βάπτισης, τρεις πολύ γνωστές οικογένειες της πόλης της Λαμίας κατέληξαν ο ένας στο Νοσοκομείο και οι δύο να εκκρεμεί σε βάρος τους αυτόφωρο.

ΕΛΑΣ

Το κόστος για το γλέντι σε βάπτιση, που κλήθηκε να πληρώσει η οικογένεια νεοφώτιστου, στάθηκε αφορμή για καβγά με τον επιχειρηματία, να έχει καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Επιχειρηματίας της Λαμίας βάπτισε το παιδί του, με τη χαρά να μεταφέρεται στο γλέντι, το οποίο είχε διοργανωθεί σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης. Το γλέντι περιελάμβανε μεταξύ των εδεσμάτων, κατανάλωση αλκοόλ, και μετά.. ήρθε η ώρα της εξόφλησης του λογαριασμού. Και κάπου εκεί, ξεκίνησε η διαφωνία, για το ποσό που όφειλε η οικογένεια προς τον επιχειρηματία του χώρου εστίασης, για την εκδήλωση.
Ο πατέρας του νεοφώτιστου έχοντας μαζί του και έναν συγγενή- αρχικά- διαφώνησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για την ποσότητα των ποτών που καταναλώθηκαν, καθώς έκρινε ότι ήταν μικρότερη από όσα χρέωνε η επιχείρηση, και κάπου εκέι η διαφωνία εξελίχθηκε σε συμπλοκή. Οι δύο συγγενείς, με ύβρεις, λακτίσματα, μπουνιές και κλωτσιές, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, επιχείρησε να αμυνθεί ωστόσο το  οι δύο άνδρες ήταν εκτός ελέγχου και με εμφανή την.. επήρεια μεθης.

Οι ψυχραιμότεροι, διαχώρισαν τους τρεις άνδρες, με τον επιχειρηματία, θύμα της επίθεσης, να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες με μόλωπες και αιμορραγία. Η υπόθεση αναμένεται να εξελιχθεί στα Δικαστήρια, αφού ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, έχει εκφράσει πρόθεση να υποβάλλει μηνύσεις σε βάρος των δύο ανδρών.

________

*radiomemory.gr