Λαγκαδάς, ΘΣΝ: Συνελήφθη ο Ρομά τραπερ “Saint” ως δράστης βιασμού 16χρονης μέσα στο όχημά του

Ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία του τραπερ με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “Saint” (σσ Αγιος) ο δράστης βιασμού 16χρονης μέσα στο όχημα του όπως αναφέρεται στην καταγγελία της

Ο Πέτρος Δήμου καταγωγης Ρομα, γεννηθείς το 1995 στη Θεσσαλονίκη, συστήνεται ως τραπερ “Saint” (σσ Αγιος). Συνελήφθη απο την Ασφάλεια Λαγκαδά και οδηγηθηκε στον Εισαγγελέα και του ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για βιασμό 16χρονης ύστερα απο καταγγελία την οποία υπέβαλλε, κι εκδόθηκε Εισαγγελική Διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων του . Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελεα βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών

Ο 27χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία 16χρονης, σύμφωνα με την οποία, σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά (07/06), με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η απόφαση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Ο Ρομα τράπερ “Saint” αρνείται την κατηγορία του βιασμού και της αρπαγής, καθώς υποστηρίζει ότι η ανήλικη τον συνάντησε με τη θέλησή της. 

Ο Ρομά τράπερ τον Ιανουάριο του 2021, σε περίοδο αυστηρών περιορισμών περιορισμού διασποράς του κορονοϊού, είχε απασχολήσει με αφορμή τα γυρίσματα βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθος κόσμου, με ενόραση στα κοινωνικά δίκτυα. Στο γύρισμα είχε προκαλέσει με τα όπλα που είχε χρησιμοποιήσει για τα οποία είχε δηλώσει πως ήταν ρέπλικες.

«Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψεύτικα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ. Ο κόσμος μαζεύτηκε επειδή μας είδε. Είχα πάει εγώ με δυο τρεις φίλους μου, βγήκα να κάνω το γύρισμα και επειδή μας είδαν μαζεύτηκαν. ∆εν μπορούσαμε να τους διώξουμε, δεν έφευγαν» είχε υποστηρίξει- τότε – ο Πέτρος ∆ήμου. Οι στίχοι των τραγουδιών του Ρομα τραπερ Saint είναι… συνεπείς προς τις πράξεις που του καταλογίζονται, με ναρκωτικά, εξευτελιστικές περιγραφές για τις γυναίκες και παραβατικες συμπεριφορές. Στην τραπ σύνδεση «Respect» (σσ «Σεβασμός») αναφέρεται σε «καρτέλ των gypsies» στη δυτική Θεσσαλονίκη που έχουν τα «κουμάντα», σφαίρες και ναρκωτικά.