Λαγανάς Ζακύνθου : Αγωγή από την οικογένεια του 22άχρονου αφροαμερικανού

Την πρόθεση να υποβάλει αγωγή, εκδήλωσε η οικογένεια του 22άχρονου αφροαμερικανού Bakari Henderson τρεις εβδομάδες μετά τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του, ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

Η οικογένειά του 22άχρονου, αποφάσισε να κινηθεί νομικά, με πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας να αναλμβάει ο Αντρέας Πάτσης, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του αναμένεται να καταθέσει και αγωγή κατά παντός υπευθύνου με την οποία θα ζητείται αποζημίωση για ψυχική οδύνη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».
«Η οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε συναισθηματικό vertigo και αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί το παιδί τους ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ. Έχω συνομιλήσει κατ’επανάληψη με τη μητέρα του Μπακαρί, που μου ζητάει επίμονα να κάνω ό,τι είναι δυνατόν σε νομικό επίπεδο για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψω στην Αμερική για να συναντήσω την οικογένεια από κοντά. Εκ μέρους της οικογένειας θα κάνουμε τα πάντα για την τιμωρία των δραστών αυτής της βάναυσης και απάνθρωπης επίθεσης» δηλώνει στα ο Ανδρέας Πάτσης.